Kjære mannfolk!

Kjære mannfolk.

 

Det er mange spørsmål det kvinnelige kjønn har ville spørre våre testosteronkjære hannhingster, men jeg mener selv at jeg har det viktigste. Jeg er ikke interessert i hvordan det er å sitte i samlet gjeng og seg på porno, hva dere får ut av å slenge boksershortsen på badegulvet, hvorfor dere ikke kan spørre om veien eller hva som gjør at dere tror at leting av ting er å feie over gulvet med ett blikk (gutter, ting må løftes på)!! Jeg er interessert i å få høre svaret på det store ene...spørsmålet som vil forandre min verden totalt om jeg finner svaret. «Hva i alle hellige disipler (de var hellige eller?)  vil dere at vi skal gjøre når dere plysterer etter oss på gaten?» Hvilke reaksjonsmønster forventer dere å få og har dere noen gang fått den reaksjonen dere så tydelig er ute etter? For jeg må innrømme, min umiddelbare reaksjon er å sende ett kne rett i drueboksen!!! Ingen andre innstinkt detter inn i hodet på meg når du plysterer mens du griper rundt ditt eget understell som om det var en gave fra Gud.  

 

Jeg har nå vært ute på en av mine rekoniseringsrunder her i Takoradi, og dette spørsmålet/dilemmaet har slått meg kanskje 3 tusen ganger i dag. Det tutes med bilhornet, det plystres ropest og vinkes...ofte så kjører dere så fort forbi meg at om det er ønsket noen reaksjon så kan jeg umulig tro at dere får den med dere. Hva er det egentlig som gjør at dere har utarbeidet disse paringssyke strupehyl en som helt tydlig ikke fungerer? Er det slik at menneskenes hannkjønn, som jeg forresten nå kårer til «tidenes kjedligste parings partnere", etter millioner av år enda ikke har klart å finne på noe bedre?

 

 

Jeg har tidligere hørt at grunnen til at mennesker reagerer på skrapelydene av bestikk på tallerken er fordi vi i gamle dager (nå snakker om vi når vi fremdeles var aper, så ganske heftig gamle dager), hadde lignende rop som varslingshyl når det var fare på ferde. Vi skal altså ha det i innstinktet vårt enda og dermed får vi en naturling reaksjon av avsky og skrekk hver gang noen utløser denne typen høyfrekvens lyd.  Jeg, absolutt  intet professor emne, men eier av kvinnelige kromosomer ønsker å legge fram en ny teori. Kan alle disse Mensa folkene (som ganske sikkert er medlemmer av denne kromosom typen kalt herrer) ha tatt en feil sving ett sted og ikke sett at det ikke er grunnet ett oldtids varslingshyl vi reagerer, men ett paringsrop? Lyden er heller en påminnelse om paringsropet fra en vårkåt Julius som ser en lekker hot dame sjimpanse sprade forbi han med sin smårosa ræv høyt i sky og en lekker trutmunn som han vil gnukke seg mot. Kanskje de forventet at hun i samme øyeblikk som denne sexye lyden ble sunget ut ville ta stand, heve halen (sjimpanser har kanskje ikke hale, men dere catch my drift!!) og bli overivrig fordi noen har klart å klemme leppene sammen og lage en kvinelyd som høres mest ut som et rop om hjelp mens de tar seg til skrittet og smatter med munnen. Ja, noe stort sexyere enn det finner man knapt på denne kloden.  Her har tiurene klart å lage den råeste vårdansen, hjortene gror gevir i flere år for å kjempe om lekkerbiskene på jordet, løvene dreper hverandre for å vise sin maskulinitet...men vi har fått noe så råflott som vijuuuuuuuu og noen smask med leppene. Jippi, vi vant! 

Så tilbake til i dag... her sprader jeg av gårde for å finne den eneste butikken som skal være i mils omkrets og blir altså angrepet av disse fantastiske paringshylene, om vi kan verdige å kalle dem det. Men det morsomme er også at alle barna roper OBRONI etter meg som beyr hvitemann/dame.  De simpelten elsker å få oppmerksomheten av dette likbleke mennesket som vandrer langs gaten og deres største høydepunkt virker å være når de får «high five» meg. Da knekker de sammen av latter og roper til alle de andre som står rundt...joda, inni er vi alle like, men utenpå så er tydligvis jeg laget av noe veldig mystisk noe. Jeg har faktisk til tider snudd meg og sett flere unger danse etter meg og rope bleikfis så masse som de bare orker. Jeg finner dette ufattelig sjarmerende, helt til det sprirer opp en to meter lang trettiåring som danser bak der sammen med skoleungene samtidig som han smatter med leppene og lager den berømte iiiiiiii lyden. Spar meg gutter, la meg få slippe! jeg går nå til sengs med en drømmeønskning i hodet, la meg forvandles til en tiur! Sov godt!

2 kommentarer

fredrik

16.mar.2012 kl.00:26

dritbra;)

Malene

16.mar.2012 kl.00:44

Hehehe, du e flink!! Stå på Nina!!!:)

Skriv en ny kommentar

GhanaDama

GhanaDama

30, Bergen

online akkurat nå Kiropraktor som liker en utfordring. Bor i Takoradi, Ghana og blogger om livet her.

Kategorier

Arkiv

hits