Kan dessverre ikke delta på Norseman i dag, hun har fått mensen.Ok, så har jeg hatt unormalt mye tid de siste dagene, siden jeg bare jobber 50 %. Jada, jeg har mye og tenke på siden jeg flytter om tre uker. Joda, kanskje jeg ikke hadde sovet så godt natten før (noe som er rart siden jeg har all tid i verden til å sove). Hvem vet, kanskje jeg ikke har fulgt kostholds planen (som forresten fungerer helt optimalt synes jeg, bare spør om dere lurer p ånoe ang det) så bra som jeg bør. Kanskje det var spinnig sykkelen som var litt skjev. Kanskje lavtrykket ute trør meg ned og jeg har all grunn til å føle meg så deppa?men nei, det finne singen unnskyldninger.

 Det føltes rett og slett bare som om reality hits you hard, in the nuts!!

 Jeg satt på spinning sykkelen og fra første minutt tenkte jeg, alle de andre trør mye hardere enn meg. De trør også raskere og piner seg definitivt mer enn hva jeg gjør med mine kraftige, men likevel pingle lår. Jeg ser rundt meg og der sitter en på ca 52 år og trør så svetten treffer meg i ansiktet, en stilig, sporty 45 åring sitter ved siden av meg på andre siden og bare gliser. Hun smiler faktisk der hun trørlekende lett med maks belastning og lår som går i høyfrekvens. En annen fyr som startet i dag har noen trestokker til lår og, ok han ser ut som om han lider litt, men herregud for en tråmaskin.

Jeg snur meg i pausen for å få litt samtale så jeg ikke skal sitte og murre på alle disse tusen tankene som flyr rundt i hodet mitt. Selvfølgelig kommer det opp ?hvilke triathlon skal du gjøre i år? emnet og jeg hører samtalepartneren min utdype at han endelig skal gjøre Axtri (halv ironman) etter mange år med tirathlon trening. Hva med Norseman sier jeg da, for å sjekke status om han har tatt den utfordringen tidligere. Norseman, nei det er jeg ikke klar for. Det er jo HARD CORE det da. Sukk?jeg snur meg og tenker, hvor dum er du egentlig Nina? Hva f*** er det som feiler deg som er så cocky og tror at du kan gjøre en liten sprinthalon på OS og så tro at du kan seile gjennom ett års trening for Norseman. Er du helt tom for brainwaves? Er det blondinen i deg som tror du kan klare dette eller er du faktisk klar for denne type utfordring. DU klarer jo ikke engang å imponere på to timer spinning. Du svikter i beina, motivasjonen og tempoet bare du kjenner et snev av melkesyre.

 Så nå har jeg gravd meg ned forbi kjelleren og er i grunnen på vei til Kina. Jeg kommer aldri til å klare dette og vet at jeg er en kronidiot for å i det hele tatt prøve. Samtidig så blir jo faktisk Afrika min treningsplass, og der har jeg ikke peiling hvordan forholdene er. Kan jeg kanskje bruke det som en unnskyldning også? Nina kommer ikke på Norseman i år siden det er sol i Afrika. I og med at min kjære allerede har booket flybillettene, kjøpt reisebag til sykkelen min så må jeg nok finne på noe annet. Nina kan ikke delta på Norseman i dag, hun har fått mensen. Det pleide jo å være godtatt, den gang jeg var UNG. Kanskje det passer bedre med: Nina glemte sykkelen sin i Afrika i går så hun kan dessverre ikke ha Norseman i dag. En annen jeg har tenkt på er: Nina skal til tannlegen kl 1200 i dag, så hun må dessverre slutte litt tidligere på Norseman i dag. Huff..nei, jeg må nok bare bite i power baren og innse det. Det blir ikke snø i helvete i år heller, så opp på Gaustadtoppen det må jeg. Om jeg så må vente til alle andre har gått hjem før jeg kommer med opp dit.

  

 


Klikk her for å se hvordan du kan få Rockin' Rio!

escvinn2rr

8 kommentarer

Cesilie

23.feb.2012 kl.09:41

Hehe, stå på!!

Malene

23.feb.2012 kl.10:34

Hehe, du e flink! Viss da e nåken so kan klara norseman so e da deg!!!!:)

Linda Marie

23.feb.2012 kl.11:11

Det er helheten som teller, periodevis (motivasjons)svikt må man bare regne med :) Spesielt når det er mye annet som stjeler fokus.

Neste økt blir nok bedre! Bare stå på og tenk på den gode følelsen man får når ting klaffer, den følelsen kommer garantert tilbake!! Min er på vei tilbake nå... Den kommer alltid tilbake :D

Anne Helene

23.feb.2012 kl.11:42

Stå på Nina! Du er tøff!

Silja

04.mar.2012 kl.15:31

Bare en liten saksopplysning: "Gaustadtoppen det må jeg. Om jeg så må vente til alle andre har gått hjem før jeg kommer med opp dit." Du vet det er en tidsgrense for hvem som slipper opp i fjellet? ;-)

Nei, det var ment som en sleivete spøk! Saken er som følger: DETTE klarer du! Man kommer veldig langt på ren vilje og med litt målrettet trening! Lykke til på ferden; ser deg på toppen (jeg går ikke ned før det er mørkt nemlig hehe) ;-)

GhanaDama

04.mar.2012 kl.15:52

Silja:Hei og takk for kommentar. Veldig veldig klar over at det er tidsgrense opp fjellet. Men i den farten jeg kommer i er nok alle gått hjem og til fest så kan jeg snike meg opp i etterkant ;) Har du gjort Norseman selv?

Silja

05.mar.2012 kl.21:55

haha, nei jeg har ikke gjort NXTRI nei... men har vært med som support og det er mer enn nok for meg :-) Jeg liker nok mer å "pine meg" på sprint enn på IM distanse gitt ;-) Moro målsetning, og ikke minst: imponerende målsetning!!! Stå på!

GhanaDama

06.mar.2012 kl.09:19

Silja: takk Silja! Jeg vet ikke om det er imponerende eller bare latterlig, men jeg skal hvertfall gjøre mitt beste. Noe å trene mot:) Sliter dessverre med en betent muskle så det går litt sakte for tiden. Prøver nå å finne en konkurranse i nærheten av Ghana de neste månedene så jeg kan prøve meg på en sprint eller olympisk distanse jeg også. Har du noen å anbefale?

Skriv en ny kommentar

GhanaDama

GhanaDama

30, Bergen

online akkurat nå Kiropraktor som liker en utfordring. Bor i Takoradi, Ghana og blogger om livet her.

Kategorier

Arkiv

hits