Mitt Windows 7 telefon forhold.

Endelig en konkurranse som passer meg. Nokia Lumia 800 er en telefon kjæresten min og jeg har ventet på i nesten ett år nå. Når det ble klart at Nokia skulle satse 100% på windows telefon og ikke android ble det stor glede i huset her. Når det i det hele tatt ble klart at Windows telefonene skulle lanseres i Norge ble det enda større glede i heimen.

Min kjære samboer er en ivrig entusiast for alle teknologiske dippedutter og en ivrig kommentator på engadgets.com. Der fant han tidlig ut at windows telefonene har forandret seg drastisk fra den eldre versjonen som var mye mer knotete å bruke. Det han likte spesielt godt med Windows versjonen er at den er veldig ryddig, reagerer utrolig raskt på skjermen, samler alle dine sosiale medier på en plass og laster opp alle dine bilder på Skydrive så fort du har tatt dem. Dette likte vi!

I gleden over at det riktige softwaret for oss var kommet på markedet søkte vi ivrig på Ebay for å kjøpe en Windows  telefon. Vi brukte til og med en hel dag av ferien vår i Belfast på å finne ut mest mulig om de ulike telefonene og i etterkant endte vi opp med HTC trophy for Adam. Han ble veldig fornøyd med telefonen, til tross for at menyen var da på engelsk og det ikke fantes norsk ordbok. Adam ble faktisk så fornøyd at han klarte å påpeke alle feilene med min daværende Android telefon, som jeg hadde klaget på i månedsvis. Han viste meg hvordan en smart telefon burde være og hvor treg og lite funksjonibel min telefon var. Enden på visen var at jeg solgte min android til noen som ikke hadde hørt om Windows 7  og fikk sendt en HTC Mozart fra England til meg. Denne ble jeg raskt avhengig av. Jeg ble faktisk så fornøyd at jeg hadde den med meg over alt...også på seiltur. Det var nok ikke så heldig.  Madam Engen falt i vannet med et gedigent plask i det hun skulle hoppe ombord i Adams lille fartsvidunder og telefonen fikk seg en svømmetur den ikke klarte å komme seg etter. Jeg måtte da falle tilbake på min lille, gamle, umoderne Nokia (Nokia har alltid vært favoritten) og dette var ett slag i magen. Jeg gråt mine modigste tårer og en vakker dag kom Adam hjem med en ny HTC Mozart til meg, bestilt fra Frankrike..de var enda ikke mulig å få tak i Norge.

Om det er noe negativt med HTC Windows 7 telefonen så er det nok at den ikke er tilpasset norske forhold. Vi har nå fått den nye softwaren med norsk ordliste, men om noen ringer til meg fra norsk nummer så kommer det ikke opp på skjermen min hvem det er, selv om det er lagret. Dette fordi norske nummer er for korte i forhold til engelske og den klarer ikke å registrere nummer identiteten. Dette håper og tror jeg er anderledes med Nokia Lumia 800?

Adam, som er ufrivellig ivrig på å teste støtsikkerheten til HTC, har dessverre klart å knuse skjermen på sin egen mobil tre ganger. I påvente på at Nokia Lumina 800, som har gorilla glass, skulle komme til Norge har Adam faktisk bestilt nye skjermer fra Kina, demontert hele telefonen, limt ny skjerm på tre ganger og den funker enda.  Så vi har vært fornøyd J Men i går da jeg skulle hilse på en katt som mjauet så fint til meg ute på parkeringsplassen så seilte min egen HTC Mozart rett ut av bukselommen og knuste skjermen...igjen.  Historien gjentar seg.

Jeg tror nok ikke at denne historien gjør at jeg fortjener en Nokia Lumina 800, men tenkte jeg skulle fortelle dere historien om ett kjærestepar på Fanahammeren som har ventet på en slik telefon i lang tid. Vi har holds store, flotte taler om Wondows 7 til alle som vil og ikke vil høre på oss, Adam ringte meg til og med på jobben den første dagen han så at noen andre hadde oppdatert faebook fra en Windows telefon. Dessverre så har trenden vært at folk ikke vurderer sitt behov og andre løsninger enn det hotteste på markedet for tiden, nemlig I-phone.

Men er den virkelig så brukervennlig som man tror ...sjekk ut denne linken. Det er en råbra demonstrasjon på hvor bra en Windows telefon fungerer og jeg har postet den på alle mine venners facebook sider (her har dere med en ivrig ambassadør).  Så uansett, jeg har utrolig lyst på den nye Nokia Lumia 800 telefonen og lover å gi dere  alle en god beskrivelse av telefonen om dere gjør det.

Ha en fantastisk fin lørdag!

Her er noen bilder av våre litt forslåtte telefoner, ett par gorialla glass telefoner hadde gjort susen :)Klikk her for å lese mer om hvordan du kan vinne!


Klikk her for å besøke Nokias Facebook side hvis du ønsker å lese mer om Lumia 800

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

GhanaDama

GhanaDama

30, Bergen

online akkurat nå Kiropraktor som liker en utfordring. Bor i Takoradi, Ghana og blogger om livet her.

Kategorier

Arkiv

hits