Hva vil dere vite mer om?

Jeg tenkte å høre med dere om hva dere vil vite mer om? Bloggetemaer er jo ikke alltid like lett å komme opp med og mange ganger lurer jeg på om jeg bare "states the obvious". Så om dere har gode tips/spørsmål angående bloggideer med hensyn til helse, trening, kiropraktikk så gi meg en lyd :)

3 kommentarer

Sabita

16.feb.2012 kl.10:46

Videoblogg kanskje? :-)

fitnessway

16.feb.2012 kl.12:44

Åhh, korsryggplager og kanskje forebyggende trening? Om det finnes øvelser eller ting man kan gjøre for å minke plager?

Jeg har korsryggsplager, var til utredning for det i Thailand (fantastiske privatsykehus, har røtgenbilder mv her enda faktisk ;p), husker ikke hva det het det jeg hadde, men 1 av 10000(?) hadde det. Det føles som om det er et veldig press på korsryggen hele tiden, og det verker fra tid til annen. Ikke høyere opp i ryggen, men bare korsryggen, kinda.. Men uansett, all ny kunnskap og viten er bra, uansett tema, og de som interesserer seg for helse mv interesserer seg nok for det meste (jeg iallefall)!! :)

Og, er dette noe det kunne hjelpet å gått til kiropraktor eller fysioterapaut for? Jeg er også veldig anspent i ryggen og har masse muskelknuter og er stiv i ledd og muskler, så det hender jeg drar på SPA, men det er jo bare "puse-kosing" på musklene, og ikke noe "arbeid" med problemområder.. ;-p

GhanaDama

17.feb.2012 kl.08:13

kan det være spondylose det er snakk om? Jeg takker for at du spør meg om dette og vil veldig gjerne be om lit tid for å kunne svare ordentlig. Jeg kan legge det inn som innlegg på bloggen min :) GOd bedring kjøre deg!

Skriv en ny kommentar

GhanaDama

GhanaDama

30, Bergen

online akkurat nå Kiropraktor som liker en utfordring. Bor i Takoradi, Ghana og blogger om livet her.

Kategorier

Arkiv

hits