Nydelig lakserett til en hektisk onsdag.



Dette trenger du

1 halv løk

3 stk vårløk

1 dl tørkete frosne erter

2 dl rød ris/fullkornsris ? kokse som anvist

600 gr laks (jeg liker at man får mye laks i retten, men det kan selvfølgelig modereres)

1 grønnsaksbuljong eller 0.5 grønnsaksbuljong og 0.5 fiskebuljong for mer fiskesmak

1,5 dl matfløte

1 stk paprika

4 tomater

 

Framgangsmåte

Fres løk og vårløk litt i olje før du tilsetter finhakkete tomater og paprika i pannen. La dette surre litt og sette god smak på hverandre før du tilsetter litt vann med buljongen i og lar det koke godt opp. Når risen er ferdig tilsetter du denne og rører godt om samtidig som du lar ertene finne veien ned på pannen.  Når alle smakene har smittet over på hverandre og du har tilsatt det krydder du måtte ønske (godt med litt sitron og ingefær i også) så legger du bare laksen ned i sausen og lar det trekke til den er ferdig! Sunt og godt, med alt man skulle av trenge av dagens mineraler og næringsstoffer.

 

5 kommentarer

deveny

15.feb.2012 kl.08:49

Det så godt ut....klemz Deveny :-)))

GhanaDama

15.feb.2012 kl.09:33

deveny: Det var veldig godt og ifølge meg ganske så sunt også. Blir i godt humør av å få i meg litt god fisk, det føles så bra ;)

deveny

15.feb.2012 kl.09:37

Jeg også. Har du prøvd salmalaks "stekt" i sitron......det er himmelsk....klemz deveny :-)))

Signe

15.feb.2012 kl.21:19

Mmmmmm, så kjempe godt ut. Må prøves!! :)

Gunn Randi

16.feb.2012 kl.11:22

mm! Deilig!

Ta en titt på bloggen min! Handler om drømmer, mål i livet, trening, kosthold, musikk, kunsten å si JA, motivasjon og viljestyrke!

Skriv en ny kommentar

GhanaDama

GhanaDama

30, Bergen

online akkurat nå Kiropraktor som liker en utfordring. Bor i Takoradi, Ghana og blogger om livet her.

Kategorier

Arkiv

hits