Verdt å vite om Medox ?kostilskuddet som lover deg alt

Det er tre avgjørende fakta som gjør Medox spesielt og skiller det fra andre kosttilskudd på markedet. Jeg er ingen ernæringsfysiolog eller lege så jeg uttaler meg bare fra egenerfaring og det jeg leser i forskningsrapportene og hører fra andre.

Det sies at Medox inneholder 80 mg virkestoffer og er dokumentert gjennom klinikse studier ved unveristetsykehus og universiteter i Norge, EU, Asia og USA siden 2001.

Medox er utviklet og produsert i Norge og er underlagt vår strenge kvalitetskontroll, noe somgjør meg litt tryggere (kall meg gjerne naiv patriot). Produktet er et resultat av 16 års forskning ved UiiB samt flere års forskning i egne laboratorier i Sandnes.  

Som kiropraktor anbefaler jeg Medox daglig, da de inneholder antocyaner som er immunstimulerende, inframmasjonsdempende antioksidanter. Som idrettstutøver ser jeg disse kvalitetene som absolutt nødvendige da jeg vet at uten ett strengt kosthold der jeg veier hver minste bit jeg hiver i meg så  får jeg ikke i meg nok av disse produktene i hverdagen. Ett godt immunforsvar er viktig for meg så jeg til enhver tid er frisk nok til å trene og resitutere kroppen min, og betennelsesdempende hjelpemidler er noe av det man leter etter i all mat og tilskudd da det hemmer meg fra å yte mitt beste. Som revmatiker er disse egenskapene enda vitkigere, og om Medox er noe som kan hjelpe meg til å være symptomfri fra min revmatisme fram til Norseman så ser jeg ingen grunn til å ikke bruke det.

Jeg kommer til å gi dere noen hint framover om jeg mener det har noe for seg, men det er jo vanskelig å si om det ville vært anderledes om man ikke gikk på Medox. Men slik jeg ser det...om det ikke tar skade å bruke Medox og det viser seg at det bare hjalp litt, så er det bedre enn å ikke ha prøvd.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

GhanaDama

GhanaDama

30, Bergen

online akkurat nå Kiropraktor som liker en utfordring. Bor i Takoradi, Ghana og blogger om livet her.

Kategorier

Arkiv

hits