Lenge siden sist!

Nå er det jaggu lenge siden sist. Grunnen til dette skal jeg komme nærmere tilbake til, men man kan jo trygt si at jeg startet for hardt, la altfor mye press på meg selv og falt så lang jeg var. Det er ikke så godt når man vil så gjerne, men kroppen ikke følger helt med. Jeg startet så bra med blogg, trening, jobb og venner og klarte lett å kombinere det meste. Så sa plutselig kroppen ifra om at det ble for mye løping...dette tok jeg skikkelig tungt. Jeg gikk i kjelleren og følte at jeg ble motarbeidet av min beste venn. Jeg som er kiropraktor og alltid har likt å trene skal jo ikke ha nedsatt funksjon! Kroppen skal jo være 100% hele tiden, noe annet er uhørt.

Så da ble det kjelleren da og jeg har slitt med å komme meg opp og være fornøyd igjen. Nå henger endelig kroppen min med på det jeg vil gjør og jeg vokter med hundre prosent på å få tilsvarende skader ved at jeg ikke tar vare på kroppen min. Siden jeg nå er på en litt bedre plass i livet og har kommet i gang igjen med treningen fikk jeg også mer lyst til å fortelle om livet mitt og hva jeg gjør for å klare norseman. Jeg vet jo at det kommer til å komme flere skjær i sjøen og at jeg nok blir mye mer deprimert enn dette etter hvert som den store dagen nærmer seg og nervene står i spenn. Men jeg vet også at jeg kommer meg ut av det, gang på gang, og at når den store dagen er her så skal jeg gi alt jeg har.

3 kommentarer

Linda Marie

31.jan.2012 kl.13:21

Godt å høre at du er på riktig vei igjen! Synes det var morsomt å følge bloggen din :)

Kjenner desverre godt til å presse kroppen for hardt, det går sjeldent bra i lengden. Men tror også det er "bra" å ha kjent hva som skjer når kroppen sier stopp, slik at man forhåpentligvis tar kroppens signaler alvorlig neste gang den sier ifra. Du er en erfaring rikere. Stagnasjon er bare en liten hump i veien :)

Drømmer om Norseman selv også, men det blir evt. om et par år. Jobber med å legge god basis nå, for så å øke treningsmengden på sikt (sliter med betennelse i knærne etter flere år med overtrening + operasjon). Derfor er det artig å lese om din vei mot Norseman, ettersom tidsperspektivet er kortere :D

Gleder meg til å følge med videre! Dette klarer du! :) og uansett hvordan konkurransen går, så kommer du til å bygge opp en knallgod form og er klar for mer moro på en seinere tidspunkt :D

mvh

Linda Marie

Eyr

31.jan.2012 kl.13:31

Tusen takk Linda Marie. Du vil sikkert ikke tro det, men denne meldingen motiverte meg mer enn noe annet for en langtur i kveld. Har forresten svært med på mitt første maraton nå, det var helt topp!! Kan anbefales! Hvordan overtrente du deg da?

Linda Marie

31.jan.2012 kl.16:56

Så flink du er! Maraton er definitivt ikke for pingler :) Og du kjente ingenting til den gamle belastningsskaden din?

Dreiv med idrett og fikk ikke ønsket progresjon.. Trodde på daværende tidspunkt at det skyltes for lite trening, så jeg økte treningsmengden. Er i etterkant sikker på at det motstatte var tilfelle- at jeg trente for mye og derfor ikke fikk ønsket framgang. I ett par år etter det hadde jeg en tøff periode psykisk, og brukte løping for å "koble ut". Sprang alt for mye, og kroppen fikk aldri henta seg inn. Så røyk jeg korsbåndet og saken ble ikke bedre. Er først nå jeg har 100% fokus på å bli bra, og faktisk slutter å løpe når knærne prøver å si fra. Håper bare det ikke er for sent. Men det går bra hittil, og har tro på at jeg kommer til å bli kvitt smertene.

Kos deg på langtur!! Så snakkes vi plutselig :)

Skriv en ny kommentar

GhanaDama

GhanaDama

30, Bergen

online akkurat nå Kiropraktor som liker en utfordring. Bor i Takoradi, Ghana og blogger om livet her.

Kategorier

Arkiv

hits