Trening vs Legevakten...

Så, etter en lang og hard dag på jobben i går hadde jeg store planer om å trene stabilitet og pilates for å sikre at jeg ikke kom til å få leggsmertene og akilles betennelsen tilbake. Må forresten nevne at med litt akupunktur og kiropraktikk så gikk leggsmertene vekk innen 24 timer og jeg var fit for fight igjen. Et lite tips til dere som sliter med småskader, får gjort noe med de så fort dere kjenner at det er noe som kommer snikende, det vil spare dere for veldig mange tapte treningstimer og mye frustrasjon og smerte. Jo fortere kroppen kommer tilbake til normalstatus jo fortere vil den klare å helbrede seg selv og man kan fortsette å trene som normalt.

Anyway...jeg kom meg omsider ut av døren på jobben og fikk en telefon fra Adam om at jeg kunne komme til Fana om jeg ville vindsurfe. Samtidig så dro han litt på det og spurte om det var veldig viktig for meg eller om jeg kunne hjelpe han med en liten detalj før vi dro for å surfe? Da jeg spurte hva det var fikk jeg vite at han hadde kuttet seg LITT og lurte på om jeg visste hvordan han kunne få stoppet blødningen. Jeg foreslo plaster...men det holdt visst ikke på nok blod og det falt bare av ifølge min kjære. Så jeg spurte hva det var som egentlig hadde skjedd?! Og joda, han hadde bare hogget seg i fingren med en ØKS helt inn til den traff bein, så han burde kanskje dra på legevakten...visste jeg hvor den var?

 

Som dere kan gjette så var jeg på vei ganske fort etter dette og kom hjem til en blodig oppkjørsel...trappeoppgang...baderom...stue...soverom og der står min kjære med fingeren i været og prøver å ta på seg en genser for at vi skal dra. Fyren hadde brukt svart elektriker tape for å stoppe blødningen, men denne hadde faktisk ikke godt nok feste, da det var blod over alt. Jeg fikk han inn i bilen og vi dro rett på legevakten der vi selvfølgelig ble sittende i noen timer. Da endelig noen ropte vi oss opp ble vi tatt imot av en fyr som vi var overbevist var en pasient på stedet og vi tok liten notis av. Han var kledd i slitne klær, hadde blått øye, rød nese og ølvom...kort sagt, vi trodde han var en sliten alkoholiker (noe som det kan være han var).  Men denne manne skulle altså sy i Adams finger, noe som han trengte flere forsøk på. Hånden hans skalv så veldig at han måtte støtte den opp med den andre armen, samtidig som sykepleieren klaget på at hun ikke hadde brillene sine og ikke så noe. Vi følte oss trygg....

 

Så, etter frøken brille hadde kuttet feil tre ganger, og DrWhiskey hadde endelig klart å få sydd tre sting kom vi oss hjem og jeg stupte til seng. Jeg tror nok at leggen min er glad for dette, men jeg er litt bitter på meg selv for at jeg ikke fikk trent. Er bare en mnd igjen til jeg skal løpe marathon nå...for første gang. Må skjerpe meg, men hva gjør man ikke for sine kjære?

 

bloglovin

Én kommentar

healthyforlife

27.okt.2011 kl.08:37

Huff og huff! Måtte le litt da jeg leste dette, er så typisk gutt xD Men det så ikke godt ut!

Skriv en ny kommentar

GhanaDama

GhanaDama

30, Bergen

online akkurat nå Kiropraktor som liker en utfordring. Bor i Takoradi, Ghana og blogger om livet her.

Kategorier

Arkiv

hits