Fartslek

Hagl, sludd, regn, torden gjorde at gårsdagens treningsplan ikke var særlig fristende. Jeg kom meg ikke hjem fra jobb før kl var 1700, som er egentlig tidlig for å være meg, og det var mørkt og forferdelig ute? For å være klar for å trene litt så hev jeg i meg en tortilalefse som jeg hadde hatt i ovnen med litt ost og kylling på?det er favorittmaten min når det skal gå fort i svingene. Problemet er bare at det verken er veldig næringsgivende eller sunt og strider imot alt jeg ønsker av maten min?men det er bare så godt at når jeg først har tatt en lefse mister jeg fort prinsippene inne og tar en til. Fy og skam meg!

Men nok om mine dårlige matvaner på en dårlig dag. Mens jeg satt slik og vurderte treningen og prøvde å kjenne etter om jeg kanskje var litt syk? Kanskje jeg trente litt for ofte (ja, jeg tuller ikke, det ble faktisk vurdert), kanskje jeg burde bruke mer tid med katten min (what the f***  Nina?) eller kanskje min  kjære trengte meg for noe? Så kommer plutselig min kjære inn i strålende humør og lurer på når jeg skal ut og løpe? Han dytter meg ut av huset og forteller at jeg kommer til å være fornøyd med meg selv i etterkant og at han har behov for at energien min blir tatt ut i form av jogging og ikke dansing på stuebordet (noe som kan skje uten trening). Så ute var jeg og bestemte meg for å gjøre noe som jeg ikke har gjort siden jeg var 20 år, nemlig  løpe fartslek.  

Dette er en kjempe morsom treningsmetode som jeg helt hadde glemt ut før jeg prøvde det igjen i går. Man jogger simpeltent sin vanlige rute, men setter seg hele tiden sprintmål/intervaller ut fra terrenget man løper i. Jeg har jo ikke verdens beste fantasi så jeg bestemte meg for å kjøre intervaller mellom lysstolpene i ruten min. Mellom en lyktestole skulle jeg jogge i greit tempo, for å så sprinte mellom de  to neste. Etter hvert så hadde jeg det så gøy, og hadde fått en så god fart at jeg innså jeg hadde brukt veldig liten tid på min vanlige runde. Så da tok jeg like godt en til og som min kjære sa?det føltes fantastisk etterpå! For å toppe denne deilige følelsen så dro jeg inn på nærmeste butikk kjøpte deilig frukt og lagde en nydelig fruktsalat for kvelden.

Fruktsalaten:

1 eple

Jordbær

Mango

Banan

Druer

Dryss med kanel og litt mørk mørk sukkerfri sjokolade.

Spises sammen med vanilje JA yoghurt?det var den perfekte avslutning på dagen og jeg følte meg skikkelig frisk og rask.

På sengen leste jeg en veldig god bok om Helse og velvære og hvordan kroppen kan helbrede seg selv om man har riktig ernæring. Den boken var en sann inspirasjon og jeg skal komme mer tilbake til den senere. Lover å dele med dere J

 

5 kommentarer

Brendax♥

19.okt.2011 kl.15:42

Kjempefin blogg , Håper du kommenterer tilbake :D

Ha en fin dag vidre ;)

Herrgeek-Legg meg til venn ;)

19.okt.2011 kl.15:42

Kjempe fin blogg! :D Stilig design!!! Ha en fin dag videre! ;)

GhanaDama

19.okt.2011 kl.15:47

Brendax: takk for det Brendax. kunen du hjulpet meg og vist meg hvordan jeg får en slik blogg design som deg, den var utrolig stilig? Jeg er lysten på å få min litt freshere!

Benedictes trening

19.okt.2011 kl.17:56

HErlig innlegg:D Kjører lysstolpeintervaller avogtil jeg også, kjempegod trening!

GhanaDama

19.okt.2011 kl.19:50

benedictestrening: Hei! jeg ser at du ønsker å klare flere pull ups. Jeg drev en del med klatring før og etter bare kort tid så klarte jeg å ta 8 uten å ha trent på det i hele tatt. Trente mye buldring den perioden og det kunne man se på kroppen og hvor lett jeg hadde for å løfte meg opp. Litt artigere trening enn bare å ta pull ups, kan anbefales :)

Skriv en ny kommentar

GhanaDama

GhanaDama

30, Bergen

online akkurat nå Kiropraktor som liker en utfordring. Bor i Takoradi, Ghana og blogger om livet her.

Kategorier

Arkiv

hits